Idag, för er som inte begriper så bra, så är det faktiskt fredag. Och på fredagar är det som bekant att man brukar ajt (äta) något extra gott. Vafan ska man då äta när man deffar? Jo...så här ligger det till.
Efter träningen beger man sig till sin grossist och där inhandlar man vad då? Jo, ett stort jävla stycke kött, närmare bestämt högrev. Högrev tänker ni, vad ska man med det till?
Det behövs när man ska göra amerikansk fetismat, fast på vårt vis. Rätten vi ska laga är inget mindre än mald ko i bröd.
Gör man rätt så blir det så jävla nyttigt, gör ni fel blir det kass. Fel ska ni inte göra, för ni vet vad fan vi tycker om det.
Nåväl, högrev behövs och såklart alla primörer till en hamburgarjävel. Vet ni inte vad man lägger på en hamburgare kan vi inte hjälpa er, då får ni gå till gyllene måsen och inspektera.
Köttet ska malas och ni behöver därför er kvarn. Spänn nu fast era säkerhetsbälten, spola öronen med revaxör och tryck sedan i erat favoritalbum med Manowar. Nu kör vi!
Halvstora Hasses Hutlösa Hulkhamburgare
1600g högrev / 2560 kcal, 320g protein
Sallad
Tomat
Gurka
Lök
Salt och peppar
Vår hemliga krydda
1 st Hamburgarbröd
Eldorados färskost light med vitlök & örter
Nu kommer ett element som ni vanliga dödliga kanske inte behärskar till fullo och det kräver en viss typ av utrustning. Hamburgarna ska såklart grillas! Har ni ingen Weber-grill så kan ni lika gärna skita i allt för man grillar ENDAST på Weber-grillar.
Hutta på en rejäl säck med briketter på grillen och hetta upp till 300 grader, eller mer. Släng ner ett par nävar med rökspån och dundra på locket.
Nu ska bjässeburgarna prepareras.
Gör för fan så här!
Veva igång kvarnjäveln och däng ner köttet. För er fjöntar som inte äger en kvarn har vi här ett riktigt jägartips som fungerar utmärkt.
(Dra fram en grov jäver till sil. Lägg köttet i silen. Forma din manslabb till en slägga och dräm till för allt vad du är värd. Nu ska köttet spruta genom hålen i silen (om du gör rätt) och sedan ner i din grövsta balja.)
För oss välutrustade alfahannar som äger en kvarn så behöver vi fan inte använda någon sketen sil. Men vi gör det ibland för att det är roligt.
När baljan är fylld till bredden pepprar och saltar du som FAN. Sen öser du i lite av vår HEMLIGA krydda. Har du inte den hemliga kryddan blir det FEL.
Forma det nu mera nermalda kreaturet till puckar av mansstorlek. Ta sedan fram ditt tummaträ och mät ut så att varje bit väger 200g. Klyv bullen på mitten, platta till möget och addera sedan ett lager färskost på ena sidan. Kör ihop bitarna igen och stäng till kanterna så inte ostjäveln läcker ut.
Repetera nu ovanstående till köttet är slut.
Lyft locket av din våldsamt glödande Weber-grill, men se för fan till att inte bränna dig. Det är inte för inte som det kallas för "Weber-värme".
Kasta köttpuckarna på gallret. Ta för fan inte i så att de åker igenom gallret och ner i kolbädden, för sen går det knappt att äta helvetet. Ta oss på vårt ord, det har hänt förr...ibland är vi lite för starka för vårt eget bästa.
Mitt i allt grillande så bör det ringa på dörren och en hungrig bulkande vän skall stå utanför, gör det inte det är det dags att skaffa nya vänner. I vårt fall är det ingen mindre än vår gode vän "Ajtmuss" som styrt kosan hem för att avnjuta ytterligare en av hans legendariska bulkhelger. Vi får se om han lyckas ajt (äta) denna gången.
Åter till matlagningen. Efter en halv Manowar-låt ska biffrackarn vändas. Glo på ytan och se så att den inte är svart. Lyssna på andra halvan av låten och kasta sedan av köttet och lägg på indirekt grillning ett gäng minuter.
Under tiden de stora pojkarna grillar så skickar ni in "Ajtmuss" till arbetsbänken för att hacka grönfodret. Ibland misslyckas han och hamnar istället i fosterställning framför tvn med näven i chipspåsen. Så håll för fan koll på honom!
NU är det dags att servera skiten. Eftersom detta är en deffblogg, använd för fan bara ett halvt bröd per burgare! Lasta på grönfodret och ät skiten med en rejäl slev salsa övanpå.
Njut för fan!
Halvstora Hasses Hutlösa Hulkburgare |
Ps. "Ajtmuss" gjorde ett försök att bräcka de stora pågarna men som vanligt klarade han inte av att ajt (äta) trots att han fick använda ketchup och massa annat gott.
Hälsningar
Männen Med Greppet
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar