måndag 5 september 2011

Dag 2; Muskelpump och matnöje!

Hallå för fan!

Idag glider vi, inte helt odramatiskt, in på dag två av världens bästa deff. På dagens schema låg armträning med Ehrling, "time to work those guns". För att få svinstora armar körde vi en jävla massa set och reps. Ett normalt set kan se ut som följande:

Triset - 5 x 10 + 8 + 10 reps Biceps och lika många på Triceps. Detta kör vi två gånger per armpass.
Närmare förklaring kanske sprutar vi kanske in i bloggen vid ett senare tillfälle.

Två svettiga timmar senare var vi iallfall färdiga, trodde vi...
Till vår stora förvåning blev vi uthuttade då gymmet stängde. Resultatet av detta blev att våra rutor inte fick växa ytterligare! Detta blev dagens FAIL.

Men... Vi hade i alla fall något annat att se fram emot, kvällens intag av vår fantastiska föda.
Kvällens rätt är en nykomling i etern och går under benämningen;

Svettiga Sanchez Magnifika Mexargratäng!


Spärra nu upp gluggarna eller dra på er glojärnen, för nu jävlar kommer receptet.


1kg finmald fläskfile   /   1000kcal, 200g protein
800g potatis   /   600kcal, 152g carbs.
200g färskost light vitlök/örter   /   200kcal, 25g protein, 
250g gul lök   /   75kcal
250g mini-keso 175kcal, 27g protein
500g krossade tomater   /   125kcal
250g champinjoner   /   85kcal
hackade jalapenos efter behag
1 påse (40g) tacokrydda
2,5dl milda mat 4%   /   150kcal

Totalt näringsvärde: 
2410kcal
252g protein 
150g carbs

Steg 1: Starta ugnjäveln! 225 grader känns bra.

Kör ner fläskfiléjäveln i samma kvarn som användes under gårdagen (JA! Vi har diskat den. OBS! Glöm ej). Hyvla pärorna. Finns ingen Rubank att tillgå så använd i första hand kniv, annars är det valfritt tillhygge som gäller.
Skicka ner ett gäng av pärebitarna i en rejäl form och glöm för fan inte att fetta in den först. Salta och Peppra!
Nu är det dags att försteka färs och annat. Samma sak gäller som biffarna... Bränn för fan inte sketen.
Ös sedan i Färskost, Keso, Krossade tomater, Champinjoner, Jalapeños och Tacokrydda.
Låt nu möget bubbla ett tag så att smaken sätter sig.
Under tiden som fluidumet reduceras ska du sätta fart med att hugga löken till granna ringar. Sedan placerar du ett gäng övanpå pärebitarna.

Sätt igång två valfria Manowar-låtar och njut under tiden som färsröran färdigställs.

Nu kör vi igen!
Bre ut färsen över pär-och-lökbädden i ett jämnt lager. Häll över halva kartongen milda mat och kasta sedan ner de resterande Pärebitarna. Salta och peppra!
Nu är skiten nästan redo att köras i ugn. Addera de sista lökringarna som garnityr, då mat även äts med ögat. Här går det bra att även improvisera och kasta på vad fan man vill, t.ex tomater, Feferoni, Ägg eller Proteinpulver. Sistnämnda alternativet är dock inget vi rekommenderar för de äckelmagade stackarna.
Häll nu på det sista av grädden.

Kör in skiten i ugnen. Låt stå i ca 1 timme, eller tills pärebitarna är mjuka.

Nu passar det bra att lyssna på ett helt Manowar-album eller titta på Pumping Iron.

Ta sedan ut helvetet och hacka upp i 4 mansbitar.

Ät och njut som fan!

Svettiga Sanchez Magnifika Mexargratäng


Nej. Nu räcker det minsjäl för idag, nu ska vi laga lite av Pumpade Patriks Perfekta Pizzasallad som vi kan ajt (äta) till lunch imorgon.

Hälsningar 
Männen Med Greppet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar